Westwick Road

 A 2 storey side extension to a typical 1930's house that hides space behind cladding boards and brickwork. 

The hipped roof is altered to a gable end to allow the extension to sit alongside, contemporary but subservient to the style of the original dwelling. Inside the new space works alongside existing rooms, allowing the family to live in the house during construction. The small galley kitchen is knocked through into the existing dining space and the new extension stretching family living space the full width of the rear of the house. The new kitchen leads to a utility room and a hidden door in the front cladding provides access to a store room for bikes.

Upstairs two new bedrooms give equal sized rooms for the children and the possibility to change one of the smaller rooms into an ensuite for a master bedroom suite at a later date.

The project was completed in 2017.