Southbourne Road

 

Southbourne Road is undergoing a complete transformation from an abandoned building back into a generous family home.

The original dwelling is being lovingly restored with new timber framed sash windows and complete repair throughout. Alongside this we are working with the owners on a contemporary extension, a tapering addition that stretches out from the rear of the property. Inside a modern island kitchen with utility space to the rear, leads through to a large dining area for the whole family to sit together. This flows seamlessly into family living space that opens up into the rear gardens. 

The materials for the extension are controlled, with a simple palette of zinc cladding and aluminium windows giving a dark tone to the addition as it projects out beyond original stonework.